Nieuws

Huis > Nieuws > Inhoud
Controleren van de daling van de druk
Dec 21, 2016

Wanneer het typeontwerp selectie van platenwarmtewisselaar, bepaalde voorschriften voor drukval, dus moet je check it. Als de controle drukval overschrijdt de toegestane druk drop vereist herontwerp modellen totdat u voldoen aan de technische voorschriften.

Computationele methode

Neerzetten op de coëfficiënt van de warmte-overdracht en druk berekeningen, prestaties bochten berekend voor de afzonderlijke producten. Prestaties bochten (bijbehorende richtsnoeren) ligt meestal bij het testen van de prestaties van de producten. Bij gebrek aan een test waarbij de prestaties van plaat-type, hetzij door verwijzing naar de grootte, gebaseerd op de kenmerken plaat geometrie toegang Board Standards Association, een deel van de gebruikelijke internationale software met behulp van deze methode.

Selectie software

Selectie software op de platenwarmtewisselaar, algemene fabrikanten volgens hun eigen selectie van plaat type heeft zijn eigen software. Gemeenschappelijke internationale software, zoals HTRI, HTFS. Algemene calculatiesoftware zelden blootgesteld, sommige sites zoals warmte uitwisseling supportsite biedt biedt online berekening van plaat warmtewisselaar software, beschikbaar voor gebruik en verwijzing.


Een paar: Lucht koeler

Volgende: Selectie en berekening
Guangzhou Jiema warmte uitwisseling Broschüre Co., LtdTelefoon: +86-20-82249117