Tentoonstelling

Plaat warmtewisselaar merk
May 18, 2017

Een klassiek type warmtewisselaar is de plaatwarmtewisselaar . Veel van de grote merken zoals Alfa Laval, GEA, SONDEX, FUNKE, SPX en Kaori enz. Produceren dergelijke producten.

Deze uitwisselaars zijn samengesteld uit vele dunne, licht gescheiden platen die zeer grote oppervlaktegebieden en kleine vloeistofstromingskanalen hebben voor warmteoverdracht.

Vooruitgang in pakking- en soldeertechnologie heeft de plate-type warmtewisselaar steeds praktischer gemaakt. Bij HVAC- toepassingen worden grote warmtewisselaars van dit type genoemd plaat-en-frame ; Bij gebruik in open loops zijn deze warmtewisselaars normaal gesproken van het pakkingtype om periodieke demontage, reiniging en inspectie mogelijk te maken.

Er zijn vele soorten permanente gebonden plaatwarmtewisselaars, zoals diploftlassen, vacuüm-gelaste en gelaste plaatvariëteiten, en ze worden vaak gespecificeerd voor gesloten toepassingen zoals koel .

Platenwarmtewisselaars verschillen ook in de soorten platen die worden gebruikt, en in de configuraties van die platen.

In vergelijking met schil- en buisuitwisselaars heeft de stapelplaatinrichting typisch lager volume en kosten.

Een ander verschil tussen de twee is dat plaatwisselaars typisch laag- tot mediumdrukvloeistoffen dienen, in vergelijking met medium- en hoge druk van schil en buis.

Een derde en belangrijk verschil is dat plaatwisselaars meer tegenstroomstromen gebruiken dan kruisstroom, waardoor de temperatuurverschillen van de lage benadering, hoge temperatuurwijzigingen en verhoogde efficiënties mogelijk zijn.

Guangzhou Jiema Warmtewisselaar Equipment Co, Ltd is een professionele productie van warmtewisselaar, die lokaliseert in Guangzhou China voor 20 jaar. Meer informatie over ons, klik op website ( www.jmhex.com ).

 
Guangzhou Jiema warmte uitwisseling Broschüre Co., LtdTelefoon: +86-20-82249117