Tentoonstelling

warmtewisselaar
May 18, 2017

Zoals Wikipedia noemde, is een warmtewisselaar een apparaat dat gebruikt wordt om warmte over te dragen tussen een stevig voorwerp en een vloeistof , of tussen twee of meer vloeistoffen, of zelfs tussen vloeistoffen en lucht, lucht en lucht.

De vloeistoffen kunnen gescheiden worden door een vaste wand om te vermijden of ze kunnen in direct contact staan.

De warmtewisselaars van Guanghzhou Jiema warmtewisselapparatuur Co, Ltd ( www.jmhex.com ) zijn op grote schaal u in de ruimte verwarming , koeling, airconditioning , centrales , chemische installaties , petrochemische installaties , petroleumraffinaderijen , aardgasverwerking , En rioolwaterzuivering .

Het klassieke voorbeeld van een warmtewisselaar wordt gevonden in een verbrandingsmotor waarin een circulatievloeistof, bekend als motor koelvloeistof, door radiatorspoelen stroomt en lucht stroomt langs de spoelen, die het koelmiddel afkoelt en de inkomende lucht verwarmt .

Een ander voorbeeld is de warmteafvoer, die een passieve warmtewisselaar is die de warmte die door een elektronisch of een mechanisch apparaat wordt gegenereerd naar een vloeibaar meium , vaak lucht of een vloeibaar koelmiddel, overbrengt .

JIEMA produceert warmtewisselaars als: plaatwarmtewisselaars, plaat- en schelp warmtewisselaar, plaatwarmtewisselaar, warmtewisselaar van schil en buis , warmtewisselaars met warmtewisselaars, volumetype warmtewisselaar enzovoort.

U kunt ze vinden op de website www.jmhex.com en mailen naar jmhex@gzjiema.com .

 

 

 
Guangzhou Jiema warmte uitwisseling Broschüre Co., LtdTelefoon: +86-20-82249117