Tentoonstelling

Toepassing van warmtewisselaars in papierindustrie
Jun 06, 2017

De energiekosten van papierfabrikanten nemen een groot deel in de totale kosten in papierfabricage. Wij zullen u de energie recycling, afvalwater behandeling enzovoort. Om de meest economische en redelijke warmteuitwisselingsregeling te bieden. Het verminderen van het energieverbruik is om de kosten te verlagen en de winst te verhogen, en het is een belangrijke maatregel om het milieu te beschermen.

Jiema warmtewisselaar in papiermakerij industrie in het algemeen toepassen op afvalwaterkoeling, schoonwaterkoeling, verdamping van afvalwater, textiel reinigingsmiddel voor warmteterugwinning, wolreinigingsvloeistof, verhitting van de fabrieksafval van de kleurstof, koelwateroplossing en andere velden.

blob.pngblob.png


Toepassing

1.Papermaking van warmteherstelapparatuur voor afvalstoffen

2. De luchtuitlaat warmtewisselaar van de droogkap van de papiermachine, die door de lucht warmtewisselaar wordt hersteld

3.Paper machine, afdichting deksel, uitlaat warmte herstel apparaat

4. Hydraulische olie koeling in hydraulisch station


Gerelateerde producten:

Plaat Warmtewisselaar

blob.png

JIEMA plaatwarmtewisselaar is een soort warmtewisselaar van dunne metalen platen die naar golfvorm worden geperst, dan gestapeld en met bouten in een frame bevestigd. Duidelijke en onregelmatige kanalen worden gevormd tussen twee platen. Vervolgens kan warmtewisseling plaatsvinden wanneer de warm en koud werkvloeistof door de kanalen stroomt.

Schakel- en buiswarmtewisselaar

blob.png

Schakel- en buiswarmtewisselaar is de recuperatieve warmtewisselaar van een gesloten buisbundel in de wandwand als warmteoverdrachtoppervlak. Eenvoudige warmtewisselaar structuur, betrouwbare werking en gemaakt van roestvrij staal 304 kan worden gebruikt onder hoge temperatuur en hoge druk. Schakel- en buiswarmtewisselaar bestaat uit schil, hitteoverdracht buis bundel, buisplaat, baffle plaat, buis dozen en andere componenten.

Als een traditioneel type warmteuitwisselingsapparatuur is de warmtewisselaar van schaal en buis al eeuwen toegepast. Het is in veel industriële afdelingen uitgebreid toegepast, vooral in dergelijke industrieën als chemische techniek, aardolie en energiebron. Schakel-en-buis warmtewisselaar bestaat uit vele buizen die een buisbundel vormen die als warmteoverdrachtoppervlak van warmtewisselaar dient. Hierbij wordt ook aangeduid als buiswarmtewisselaar.

Drukvat

blob.png

Drukvaten worden uitgebreid toegepast als een soort uitrusting die een belangrijke rol speelt in vele industrieën met betrekking tot de nationale economie, zoals de petrochemische industrie, de energieindustrie, het wetenschappelijk onderzoek en de militaire industrie. Drukvaten worden gemakkelijk ontploft en verbrand, waardoor de veiligheid van personeel, uitrusting en eigenschappen wordt bedreigd en ongevallen door milieuvervuiling veroorzaakt worden door afdichting, lager, medium en andere oorzaken.


Spiraalplaat Warmtewisselaar

blob.png

Spiraalplaat warmtewisselaar bestaat uit twee gewalste stalen platen die twee uniforme spiraalkanalen vormen, waarbij twee warmteoverdrachtmedia een volledige tegenstroomstroom kunnen realiseren en aldus het warmtewisselingseffect aanzienlijk verbeteren. De verbindingsbuis op de korst is van schuifstructuur en wordt gekenmerkt door kleine lokale weerstand. Aangezien de kromming van de spiraalkanalen uniform is, is er geen goede sturing van de vloeistofstroom in de apparatuur. De totale weerstand is klein. Het is dus mogelijk om de apparatuur over een vrij hoge warmteoverdrachtcapaciteit te beschikken door de ontstane stroomhoeveelheid te verhogen. De juiste technische berekening moet worden uitgevoerd op het moment van de keuze van de apparatuur om de media te maken in de kanalen van de turbulente toestand. (De stromingssnelheid van het fluïdum is groter dan 1m / s en dat van gas is groter dan 10m / s in het algemeen.)

Luchtverwarmer

blob.png

Vaste Vloeibaarwarmtewisselaar omvat rollendype lucht warmtewisselaar, coil-type lucht warmtewisselaar, geplateerde-type lucht warmtewisselaar en hoogfrequente laslucht warmtewisselaar. Geavanceerde staal-aluminium composiettechnologie wordt aangenomen in rollendype lucht warmtewisselaar, die wordt gekenmerkt door een compacte combinatie, kleine thermische weerstand, sterke warmteoverbrengingsprestaties, klein stroomverlies, goede anti-corrosieve prestaties, afgelegen kans op vervorming onder langdurige verkoudheid / Hete werkomstandigheden en lange levensduur, enz.
Guangzhou Jiema warmte uitwisseling Broschüre Co., LtdTelefoon: +86-20-82249117