Verwijderbare RVS-platenwarmtewisselaar

Verwisselbare plaat warmtewisselaar Product Beschrijving JIEMA platenwarmtewisselaar is een soort warmtewisselaar gemaakt van dunne metalen platen die zijn gedrukt met gegolfde vorm, gestapeld en vast met boutjes in een frame. Smal en kronkelig kanalen worden gevormd tussen twee platen. Vervolgens warmte-uitwisseling...
Product description

Verwisselbare platenwarmtewisselaar


Productbeschrijving

JIEMA platenwarmtewisselaar is een soort warmtewisselaar gemaakt van dunne metalen platen die zijn gedrukt met gegolfde vorm, gestapeld en vast met boutjes in een frame. Smal en kronkelig kanalen worden gevormd tussen twee platen. Dan, warmte-uitwisseling kan vond plaats toen de warme en koude vloeistof stroomt door de kanalen werken.


Structurele rekeningschema platenwarmtewisselaar

Component materiaal

Warmte-uitwisseling blad: SUS304, SUS316L, SMO254, Titanium, nikkel, Hastelloy legering

Pakking afdichting: NBR, H-NBR, EPDM, voedsel pad, fluor rubber, siliconen rubber

Frame: Carbon staal, roestvrij staal, gecoat roestvrij staal

Bout klemmen: verzinkt koolstofstaal, roestvrij staal

Interface: Rubber, koolstofstaal, roestvrij staal

Gids bar: verzinkt koolstofstaal, roestvrij staal

Inleiding tot blad

1. het unieke-structuur rangeerlocomotieven gebied kan balance vloeistof distributie.

2. het blad is van unieke lineaire en vlakke structuur, die de mogelijkheid voor inter blad voetstand kan verminderen positionering.

3. de filets in het blad zijn van "Interlocked" structuur, waardoor onderlinge vergrendeling van bladen.4. ontwerp van grote-hoek rimpelingen kunt warmte overdracht coëfficiënt met vrij grote vermindering van de weerstand verhogen.

5. ontwerp van kleine-hoek rimpelingen zorgt voor vermindering van de aantasting van het verzet en wordt gekenmerkt door vrij lage warmte overdracht coëfficiënt.

6. gewenste blad type moet redelijkerwijs worden geselecteerd volgens de parameters van de arbeidsomstandigheden en-voorwaarden op het moment van designselection om te komen tot het beste effect van de toepassing.7. bovenste gids bar is ontworpen met dubbele hellingen, die stabilityof de bladen kunnen verbeteren.

8. de binnenkant klemmen bestuur hoort van bus ring structuur, zodat overeenkomende nauwkeurigheid kan worden verbeterd.

9. de visgraat gegolfd blad wordt gekenmerkt door hoge warmterendement overdracht; Daarnaast, worden net-vormige contacten gevormd in wederzijds reserve richtingen nadat de gehele machine is gemonteerd, met goede drukweerstand.Inleiding tot de afdichting pakking

Afdichting pakking is geplaatst en bevestigd aan de sleuf in het blad van de warmte-uitwisseling, met gemakkelijk inbrengen en vervanging van afdichting pakking, waardoor stilstand tijd aanzienlijk kan verminderen. Afdichten van functie wordt gescheiden door vaststelling van de functie. Zelfs als sommige "klemmen" met vaststelling van functie mislukken, kan de pakking nog steeds bij het afdichten functie in de sleuf.
Materiële beschrijving

Code

Toepassing temperatuur (ºC)

Corrosiewerende prestaties en toepasselijke gelegenheden

NBR

N

-20~110

Hete lucht, water, apolaire olie mineraal
olie, glijmiddel en silicone olie, enz.

EPDM

E

-50~150

Damp, polar chemische medium, alcohol, zwak zuur, zwakke alkali en oxiderende agent, enz.

F

C

-40~100

Ammoniak, minerale olie en smeermiddel, enz.

Virton

F

0~180

Anorganische zuren, alkali, minerale olie en
Halogeenalkaan, enz.

Silicon Rubber

Q

-65~230

Bestendig tegen koude stroom en droge hete


Belangrijkste kenmerken

Grote logaritmisch gemiddelde temperatuurverschil:

Platenwarmtewisselaar kunnen realiseren volledige Tegenstroominstallatie vorm; De temperatuurcoëfficiënt correctie is 1.

Hoge warmte overdracht coëfficiënt

De vouw van het blad in plaat warmtewisseling kun vloeistof genereren turbulente stroming met kleine Reynolds getal; de warmte overdracht coëfficiënt is 3 - 5 keer zo groot als die van shell-and-tube warmtewisselaar, 7, 000W/m2K hooguit bereiken.

Klein vloeroppervlak

Plaat warmtewisselaar functies compacte structuur. Het gebied van warmte-uitwisseling per eenheid volume is 2 - 5 keer zo groot als die van shell-and-tube warmtewisselaar; het vloeroppervlak bezet door platenwarmtewisselaar is ongeveer een vijfde aan een tiende van de ruimte bezet door shell-and-tube warmtewisselaar, gegeven dat dezelfde warmte uitwisseling taak wordt vervuld door hen.

Licht van gewicht en lage prijs

Het blad in de platenwarmtewisselaar is slechts 0,5 ~ 0.8 mm in dikte. De warmte-uitwisseling gebied nodig door het is kleiner dan die nodig is door shell-and-tube warmtewisselaar, gezien het feit dat dezelfde warmtewisseling taak is door hen vervuld. Het gewicht van de platenwarmtewisselaar is slechts ongeveer een vijfde van het gewicht van de schelp- en -buis warmtewisselaar.

Kleine temperatuurverschil eind

Wat betreft water-water warmte-uitwisseling, kan de laagste temperatuurverschil aan het einde lager zijn dan 1℃, die is zeer gunstig voor het herstel van lage temperatuur warmte-energie.

Lage vuil coëfficiënt

De vuil-coëfficiënt van warmtewisseling plaat is klein om de volgende redenen: gewelddadige turbulente stroming van vloeistof veroorzaakt lage-mogelijkheid afzetting van onzuiverheden; de dode zone van Inter blad kanaal is klein; de warmte-uitwisseling oppervlak gemaakt van roestvrij staal is glad, wat resulteert in minder bijtende verbonden.

Warmte-uitwisseling met meerdere media

Plaat warmtewisseling zorgt voor warmte-uitwisseling met drie of meer media via het middelste duig, die uitgebreid in melkproduct toegepast wordt

Handig schoonmaken

Schroef voor de reiniging van het blad mechanisch, de klemmen bout in de platenwarmtewisselaar los van de binding van de plaat en dan lossen het blad, met extreem handig onderhoud.JIEMA, opgericht in 2005, is een van de toonaangevende RVS verwisselbaar plaat warmtewisselaar fabrikanten en leveranciers in China voor haar uitstekende service en kwaliteitsproducten. Welkom bij het kopen van de aangepaste warmtewisselaar op goedkope prijs vanuit onze fabriek. Ook bieden we u de offerte raadpleging als u nodig hebt.

Hot Tags: RVS verwisselbaar platenwarmtewisselaar, China, de fabriek, de fabrikanten, leveranciers, aangepast, offerte, goedkoop, kopen
Verwante producten
Onderzoek

Guangzhou Jiema warmte uitwisseling Broschüre Co., LtdTelefoon: +86-20-82249117